CSALÁDI NAP

2022. szeptember 22.-én a Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon tabi székhelyintézményében „EGYÜTT LENNI JÓ!” mottóval családi napot szervezett.

1. CSALÁDI NAP

2022. szeptember 22.-én a Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon tabi székhelyintézményében „EGYÜTT LENNI JÓ!” mottóval családi napot szervezett.

A rendezvényre meghívtuk ellátottaink családtagjait, hozzátartozóit, fenntartónkat az SZGYF Kaposvári Kirendeltségének munkatársait, a hivatásos gondnokokat, a Tabi Járási Hivatal Gyámügyi Osztályának munkatársait, valamint az intézménnyel kapcsolatban álló egészségügyi intézmények dolgozóit. (Kaposi Mór Oktató Kórház Pszichiátriai ás Addiktológiai Centrum és Kaposi Mór Oktató Kórház Szocioterápiás és Rehabilitációs részlegének munkatársait Töröcskéről)

A napot hosszas készülődés előzte meg, és nagy örömünkre szolgált, hogy meghívásunknak sokat eleget tettek és megtiszteltek minket jelenlétükkel.

A köszöntő és ellátottunk Nagy László saját verse után egy kiállítás megtekintésével folytatódott, melyen az intézmény múltjába és jelenébe  tudtak betekintést nyerni vendégeink, és láthatták a lakóink által készített munkákat is. Majd az ebédlőbe invitáltuk vendégeinket ahol egy vetítés keretében mindennapjaink elevenedtek fel, és vonósnégyes koncertet hallgattunk.

A délelőtti mozgalmas program után a bejáratnál felállított sátornál ebéddel vártuk vendégeinket.

Egy sikeres napot tudhatunk magunk mögött, melyen megvalósítottuk a köszöntőben elhangzott versben írt gondolatokat:

„Ünnepeljünk és felejtsük el gondjainkat,

Seperjük félre bánatainkat.

Kezdjünk meg egy új utat, amin végig megyünk,

A mai napon mindnyájan felszabadultak legyünk! „ (Nagy László ellátott)

Címkék: Mindennapok


Vissza az előző oldalra