10 éves az Egy Csepp Emberség Alapítvány

Címkék: Mindennapok

Az Egy Csepp Emberség Alapítvány 10. évfordulója alkalmából került megrendezésre jótékonysági estünk.

Az Egy Csepp Emberség Alapítvány 10. évfordulója alkalmából került megrendezésre jótékonysági estünk. Intézményünk ebből az alkalomból színes műsorral, majd vidám, felszabadult táncos mulatsággal ünnepelt. Az est színes, szórakoztató, megható pillanatairól otthonunk lakói és munkatársai mellett vendégelőadók gondoskodtak.

A jubileumi műsor nyitótánccal vette kezdetét, az angolkeringő dallamai után Weisz Viktor énekes szórakoztatta a nagyérdeműt. Az est folyamán láthattunk jelnyelvvel színesített énekes produkciót, de helyt kapott mesefeldolgozás, lakónk által írt vers megzenésített változata, a vizes világbajnokságra reflektáló humoros szinkronúszó produkció. A jótékonysági est alkalmával együtt ünnepeltek velünk a berzencei társintézményünk munkatársai is, akik színvonalas néptáncprodukciójukkal emelték az est fényét.

Záró produkciónk igazán fergetegesre sikerült, az ismert orosz dallamokra összeállított látványos táncelőadás megkoronázta az estét, melyet hajnalig tartó táncos mulatság követett.

Kapcsolódó anyagok