Sakk – malom – csocsó – asztalitenisz verseny

Címkék: Mindennapok

Az Idősek Hónapja rendezvénysorozatunk keretében 2016. okt. 19.-én újra megrendeztük a sakk – malom – csocsó – asztalitenisz versenyt.

Az Idősek Hónapja rendezvénysorozatunk keretében 2016. okt. 19.-én újra megrendeztük a sakk – malom – csocsó – asztalitenisz versenyt.

A versenyre Patalomból, Berzencéről és Tatabányáról érkeztek lakók és természetesen mi is indítottunk csapatot, hogy a fenti sportágakban összemérjék tudásukat és egy vidám napot tölthessünk együtt.

A versenynek az intézmény foglalkoztatója adott otthont, ahol kb. 10 óra tájban megindultak az izgalmas párbajok. Az előtérben szenvedélyes asztalitenisz és csocsó meccseket láthattunk, a teremben pedig az asztaloknál malom és sakkjátékokban mérték össze tudásukat az ellenfelek.

A döntők után vendégeink elfogyasztották az ízletes – finom ebédet, majd izgalommal várták az eredményhirdetést.

Sportáganként is eredményt hirdettünk, majd ezután következett a csapatok közötti eredményhirdetés, és az emléklapok kiosztása.

I. helyezett: Tab
II. helyezett: Tatabánya
III. helyezett: Patalom
IV. helyezett: Berzence

 

Gratulálunk a helyezetteknek és minden résztvevőnek!

Köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat és jövőre is várunk minden sportolni szándékozót!

Ezúton köszönjük meg segítőnknek Mihalecz Attilának, hogy szabadidejét nem kímélve, szaktudásával segített nekünk rendezvényünk sportszerű lebonyolításában, valamint a Zichy Mihály Művelődési Központnak, a csocsó asztal rendelkezésre bocsájtását.

Kapcsolódó anyagok