Farsang és tavaszi események 2016.

Tél búcsúztató és tavaszi események 2016.

2016. február 5-én tartottuk intézményi farsangunkat. Erre a programunkra berzencei barátainkat is meghívtuk. A bált a fogyatékos részleg lakóinak kedves tánca nyitotta meg, mely után mulatozással búcsúztattuk a farsangot.

 

2016. február 20-án került megrendezésre Berzencén a hagyományos intézményi alapítványi bál, ahova a mi otthonunk dolgozói is meghívást kaptak. Nagy örömmel és lelkesedéssel készültünk egy kis műsorral: country-tánccal és zenekari számokkal szórakoztattuk a nagyérdeműt. Hajnalig állt a bál, mindenki remekül érezte magát.

 

2016. január 18. 20-21-én, három turnusban vittük lakóinkat a vörsi betlehemeshez. A nagy hideg ellenére felemelő élmény volt szembesülni a kibővített alkotással. Lakóink hazáig beszélgettek a megélt élményekről.

 

A nemzetközi nőnapot megelőző foglalkozásokon közösen készültünk apró ajándékokkal. A fogyatékos részlegen nyomdázott virágos képeket készítettek, a pszichiátriai osztályok férfi lakói pedig drótot hajlítottak az ajándék harisnyavirágokhoz.

Március 8-án játékos vetélkedővel emlékeztünk meg a nőkről, az alkalom végén az elkészített ajándékok is átadásra kerültek.

 

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharcról rövid műsorral emlékeztünk meg, közös plakátkészítéssel zártuk a délelőttöt. A nap emlékére saját kézzel, különböző technikával készített kokárdát adtunk lakóinknak.

 

Az eseményekről készült képek a kapcsolódó anyagoknál tekinthetők meg, egy sorral lejjebb.


Címkék: Mindennapok


Vissza az előző oldalra