Köszöntő

 

 

Kedves Látogatónk!

 

Szeretettel köszöntöm a Dr. Takács Imre Integrált Szociális Intézmény Somogy Vármegye honlapján. A weboldalt azért készítettük, mert az ellátás iránt érdeklődők részéről egyre nagyobb igény jelentkezett, hogy a világhálón is megismerhessék az intézménnyel kapcsolatos információkat.

Remélem, hogy internetes felületünk összeállításakor minden lényeges témát érintettünk és böngészése közben valamennyi kérdésére választ kap majd.

 

Honlapunk mottójául Alfred Adlerosztrák pszichiáter szavait választottam, aki a gyógyító munka mellett nagy figyelmet szentelt a lelki egészség és a megelőzés kérdéseinek. Az általa alapított individuálpszichológia a személyiség társadalmi-lény voltát helyezi előtérbe. Adler véleménye szerint: „Az egyén minden erejével arra törekszik, hogy az embertársaival való együttélés összefüggéseit keresse, s azon belül saját biztonságát megtalálja”.

 

Magam is hiszek az emberi találkozások és a személyes tapasztalat elsődlegességében, ezért remélem, hogy honlapunk megtekintés után személyesen is tiszteletét teszi intézményünkben és megismerkedhetünk.

 

 

 

 

 

 

 


Legfrissebb híreink

KARÁCSONY - TAB
Dátum: 2022-12-20

2022. december 20.-án tartottuk Intézményünkben a karácsonyi ünnepséget. Erre az alkalomra ünnepi díszbe öltöztettük nemcsak az intézmény részlegeit, hanem a lelkünket is.

Hír megtekintése

PATALOM 50 ÉVES
Dátum: 2022-12-09

2022. december 9.-én ünnepelte a Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon, patalomi telephelye a Park Otthon fennállásának 50 éves évfordulóját.

Hír megtekintése

MIKULÁS
Dátum: 2022-12-06

2022. december 6.-án Intézményünkbe is ellátogatott a Mikulás.

Hír megtekintése

CSALÁDI NAP
Dátum: 2022-09-22

2022. szeptember 22.-én a Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon tabi székhelyintézményében „EGYÜTT LENNI JÓ!” mottóval családi napot szervezett.

Hír megtekintése

Gondosóra
Dátum: 2022-03-09

Gondoskodás idős szeretteiről a nap minden órájában
GONDOSÓRA - a most kezdődött négyéves programban minden magyar 65 éven felüli állampolgár ingyenesen igényelhet jelzőeszközt, amelyhez egy 24 órás diszpécserszolgálat is kapcsolódik. A világon egyedülálló jóléti program a GONDOSÓRA, amely alanyi jogon járó, ingyenes szolgáltatás. Azért dolgozunk, hogy azok az idős emberek, akik saját otthonukban szeretnének élni, ezt biztonságban tehessék meg. Gondoskodáspolitikában hiszünk, közösségeket építünk! Ahhoz, hogy valaki ezt a szolgáltatást elérje, a www.gondosora.hu weboldalon kell regisztrálnia.

Hír megtekintése

Fejlődik a mozi
Dátum: 2022-01-10

Ellátottjaink körében nagy népszerűségnek örvend a heti rendszerességgel sorra kerülő Filmklub foglalkozás.

Hír megtekintése

2021-Karácsonyi ökumenikus mise
Dátum: 2021-12-22

A karácsonyi műsort követő napon ökumenikus misére került sor intézményünk kápolnájában.

Hír megtekintése

2021-Karácsony
Dátum: 2021-12-21

Elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka: a karácsony, amit egy hónapon át tartó készülődés előzött meg a Szociális Otthonban.

Hír megtekintése

Látogatási tilalom feloldása Patalom
Dátum: 2021-12-09

Látogatási tilalom feloldása Patalom

Hír megtekintése

2021-Mikulás
Dátum: 2021-12-06

December 6-án a Szociális Otthonba is megérkezett a Mikulás 2 krampusz kíséretében.

Hír megtekintése


Hírarchívum